Diana hercegnő tragédiájáról vallott Harry herceg! Megható,milyen őszintén beszél!


Harry herceg egy dokumentumfilm kedvéért adott interjút, amelyben elárulta, milyen hatással volt az életére édesanyja tragikus halála. Megható, milyen őszinteséggel beszélt!

A 32 éves Harry herceg még kisfiú volt, amikor édesanyja, az imádott Diana hercegnő halálos autó balesetet szenvedett egy párizsi aluljáróban.

 A herceget nagyon megrázta anyukája váratlan halála, egy nemrég készült dokumentumfilmben elárulta, a mai napig nem sikerült feldolgoznia a tragédiát. "Soha nem békéltem meg igazán azzal, ami történt, szóval nagyon sok érzelmet temettem el magamban, nagyon meghatározó része ez az életemnek, de egyszerűen nem akartam erre gondolni. (...)

 Sokáig a homokba dugtam a fejem és hagytam, hogy a körülöttem lévő dolgok ízekre szedjenek. Harcoltam a rendszer ellen. Egyszerűen nem akartam az lenni, aki vagyok. Az anyukám nagyon-nagyon kiskoromban halt meg és én nem akartam ebben a helyzetben lenni" - mondta Harry herceg a vele készült beszélgetés során. 


Az édesanyját szeretné büszkévé tenni!!! 


Harry herceg 2004-ben érezte először, hogy itt az ideje valami olyat tenni, amire az édesanyja is büszke lenne, ezért fogott jótékonykodásba. Mivel a herceg szenvedélyesen szereti Afrikát, nem csoda, hogy itteni embereknek szeretett volna segíteni. Az egyik legszegényebb országot támogatja a kontinensen, Lesothóba minden évben ellátogat.

Programját Prince Harry in Africa néven ismerik. Ebben az országban a népesség 23% HIV-fertőzött, a gyerekek egyharmada pedig árva. 


"Egyszerűen szeretem Afrikát és remélem ez sohasem fog elmúlni. Talán majd a gyermekeim is követnek ezen az úton" - tette hozzá Harry. 

A HIV elleni küzdelemben egyébként Diana hercegnő régi barátja, Elton John van segítségére, aki azt mondja, Harry herceg legalább olyan szeretetreméltó, mint amilyen az anyukája volt.

Osszátok meg,hogy mindenkihez eljusson!