Ez az édesanya a sok gyermeke miatt ismert-7 évvel később viszont teljesen más az élete..


Natalie Suleman az “Octomom” néven lett ismert, mert 2009 januárjában 8 gyermeknek adott életet, kettő fiúnak és hat kislánynak.

Natalienak akkor már volt hat gyereke, tehát így egycsapásra 14 gyereke lett. A nyolc gyermek születési is már maga egy különleges esemény volt. Az Egyesült Államokban csak egy olyan esetről tudnak, ahol a nyolc megszületett gyermekből mindegyik túlélte a szülést. De az, hogy Natalienak már hat gyereke volt, még különlegesebbé tette a történetet. Később kiderült, hogy Natalie nem képes a népes családot anyagilag ellátni és nagyon sokfajta reakciót kapott. A médiában sok helyen megjelent az “Oktomom” kifejezés, majd meghívták őt Dr Phil és Oprah Winfrey talkshowjába is. 2012-ben az Inside Edition című műsor egy forgató csoportot küldött a Suleman családhoz, s látták, hogy eléggé kaotikusan élnek. A gyerekek az egész házat szépen kidekorálták rajzaikkal. Natalie egy ideig pornófilmben is szerepelt, hogy családját el tudja tartani. De aztán úgy döntött, ezt abba fogja hagyni, mikor látta, hogy kislány az egyik filmben használatos ruhájával játszott. Natalie életstílusa az utóbbi években teljesen megváltozott. Már nem szeretne “Octomom”-ként szerepelni a médiában, csak Natalie-ként, aki 14 gyönyörű gyermek édesanyja. A gyerekek most nyolc évesek, anyukájuk elmondása szerint nagyon boldogok.
Ezen a képen látjuk a gyerekeket anyukájukkal, aki most tanácsadóként dolgozik -a család egészségesnek és boldognak tűnik. Kérjük ossza meg ezt a cikket barátaival és családjával, ha Önnek is tetszett!