Válassz egy almát,érdekes dolgot fogsz megtudni magadról!Amilyen almát választasz,olyan a természeted!!!Ez,így igaz!!!

1. Közvetlen és őszinte személy vagy, nem félsz önmagad lenni, nem viselsz álarcokat. Az apró dolgoknak is örülni tudsz. Nincs gond az önbizalmaddal, tisztában vagy képességeiddel, lehetőségeiddel. Sikerre számíthatsz az életben, mert megdolgozol érte, teszel céljaidért.

2. Tele vagy energiával és tudod, hogy mit akarsz megvalósítani az életedben. Tudod azt, hogy dolgoznod kell az álmod megvalósításáért, mert más nem fogja helyetted elintézni. 

3. Te egy érdekes személyiség vagy! Szereted, hogy az emberek körülötted forogjanak, szereted a társaságot, azonban a körülmények jelentősen befolyásolják az életedet. Hajlamos vagy sodródni az árral. Ez nem jó! Képes vagy arra, hogy saját döntéseket hozzál, hogy kezedbe vedd az irányítsd, a sorsodat. Higgy a saját erődben, a képességeidben, mert meg tudod valósítani az álmaidat. 

4. Igényes és optimista ember vagy. Ezen kívül szellemes és éles látó. Ha valamit elhatároztál, akkor azért meg kell dolgoznod, mert máskülönben nem fogod megvalósítani a célodat. Jó úton vagy, folytasd a munkát. 

5. Ha nem tudod beteljesíteni a vágyaidat, az a lobbanékonyságodnak “köszönhető”. Ezért érdemes lehiggadnod, ugyanis a józan gondolkodás révén tisztábban látod majd a helyzetet és olyan döntéseket tudsz majd hozni, ami később hozzájárul a sikereidhez. 

6. Megbízható és nagyon szerencsés ember vagy. Azonban a lustaságod áll a sikered útjában, amit érdemes leküzdened, mert másképp nem tudod megvalósítani elképzeléseidet.

Oszd meg,mert sok embert érdekelhet!!!