250 milliós fizetés a legjobb munkáért!


Elképesztő, hogy manapság milyen munkákkal lehet nagyon nagy pénzt keresni. Most bemutatjuk az egyik legelképesztőbbet. Lehet utána csinálni! Egy próbát megér mindenképpen!

250 millió Ft utazgatásért 

Hogy miről és kiről van szó? Egy 26 éves angol fiatalember történetét meséljük el, aki elképesztően leleményes volt. A története bevalljuk egy kicsit mesébe illő is.

Nem tévedés, de ő szőnyegtisztítóként dolgozott, azonban megunta a számára nem nagy kihívást jelentő munkakörét.5 évvel ezelőtt tehát felmondott. Arról az időről beszélünk, mikor az Instagram, a blogolás elkezdte a világhódító divatját.Ő tehát azt találta ki, hogy elutazik Bankokba, de biztosra ment, mivel nem retúrjegyet vett.


Számítása majdnem nem jött be, mivel 2 év alatt teljesen elszegényedett. Ekkor azonban megalapította az utazásait megörökítő blogját Doyoutravel néven.Ahogyan ez lenni szokott, nemsokára megismerkedett egy lánnyal, a 23 éves Laurennel, akivel aztán ketten beutazták a világot. Manapság ott tartanak, hogy amint kitesznek egy képet az Instagramra a legújabb élményükről, az rövid idő alatt több, mint 100 000-es kedvelés számot ér el. 
Minden álmuk valóra vált 


A blogjuknak manapság már 1,8 milliós táboruk van. Hogy ez mit jelent anyagilag? A 2016-os év első 9 hónapjában 700 ezer fontot, azaz több mint 250 millió forintot kerestek.

 Hogy milyen helyekre jutottak el közösen? Voltak már Görögországban, Olaszországban, Franciaországban, sétáltak a Kínai Nagy Falon, de már voltak Kenyában, Új-Zélandon, Indiában, Törökországban és a Szaharában is együtt. 


Ahogy az lenni szokott, a nagy cégek is ráéreztek a lehetőségre. Egy ilyen népszerű tevékenység mögé általában szeretnek felsorakozni a cégek. Így tettek az ő esetükben is. Szponzorként tudhatják maguk mellett az AirBnb-t, a Royal Caribbean Cruise-ts, az Air New Zealand-t vagy a Disney-t.Általuk tehát a költségük is kisebb.

 Hihetetlen, hogy mivel lehet manapság pénzt keresni, igaz? 


Micsoda környezetek, micsoda élet! Osszátok tovább,mert nagyon érdekes!
loading...