Álommunkára várnak jelentkezőket!Megtaláltuk minden ember álommunkáját!Garantáljuk, hogy mostantól nem kell törődni a számlákkal, a holnappal, a gondok egyszerűen megszűnnek létezni! Hogy mire gondolunk? Innen megtudhatja!

Persze, mint minden jó, ez se tart örökké. De akkor is lesz az embernek egy feledhetetlen nyara. 
Élmények és álomfizetés. Kell ennél több? Csak a ma van és az álommunka.Nézzük akkor részletesen, hogy miről is van szó.Egy luxus hajóutakkal foglalkozó cég (Royal Caribbean International) várja olyan emberek jelentkezését, akik szívesen mennének velük a nyáron szerte a nagyvilágba.

 Cserébe ők csak annyit kérnek, hogy az Instagramon napi három fotót posztoljanak az útjukról.

 Ezért a „hihetetlen hajtásért” 1 millió Ft-nak megfelelő összeget hajlandóak fizetni.


 Milyen témában kell képeket készíteni?Rögtön  megmutatjuk!  Nyaralás és munka. Ki ne szeretné?Egy kép a tájról, ahol éppen járnak, egyet az út során történő élményekről, egyet pedig egy különleges emberről, akit az út során ismert meg a „dolgozó”.

Mindamellett még az az „igazán megterhelő” feladat is vár az emberre, hogy kommentelésre buzdítsa az embereket, illetve nem baj, ha néhány videót is feltölt az útról.
A költségeket természetesen a cég állja.

 Jelentkezni az Instagrammon kell.Egy próbát megér. Az biztos, hogy feledhetetlen élmények várnak arra a szerencsésre, akit végül kisorsolnak. Jelentkező egészen biztosan lesz szép számmal, de tényleg csak biztatni tudunk mindenkit!

Oszd meg,mert biztosan sok embert érdekel!