Bemutatjuk a világ leggazdagabb faluját!Te szívesen laknál itt?


 Ismerd meg Te is a világ leggazdagabb faluját! Nem akármilyen helyet mutatunk most be! 

Nem, nem a közel-keletről hozunk most hírt, hanem Kínából. Onnan megszokhattuk már, hogy az európai szemnek és felfogásnak furcsa dolgokról kapunk híreket, de erre még mi magunk se számítottunk.2000-en lakják és tényleg nem akármilyen szolgáltatásokat nyújt: ingyenes egészségügyi szolgáltatás és oktatás jár az itt élőknek. A közép kategóriás autó a minimum, de a bankszámlára is kerül 250 000 dollár, amolyan alanyi alapon.

Ezekért a dolgokért igazán nem kell a lakosoknak sokat tenniük, csak néhány alapvető szabályt kell betartaniuk: 

a médiának nem nyilatkozhatnak 

a turistákkal nem állhatnak szóba

a hét minden napján kötelezően dolgozniuk kell. 

Hihetetlen szolgáltatásokat nyújt!

Hogy mitől olyan gazdag ez a település? Ez se véletlen. Gyárak egész sora működik itt. Sőt! Ezt még lehet fokozni is: a falut jegyzik a tőzsdén és ezáltal minden lakos rendelkezik részvényekkel is.Megtehették, hogy a hely alapításának 50. évfordulójára egy óriási luxus tornyot építsenek, mely az itt, évente megforduló 2 millió turista számára a legfőbb látványosság. 

Hihetetlen, de igaz: Huaxiban még a nyugdíjrendszer is külön működik az országostól, így az országos átlagtól eltérő, jóval nagyobb időskori juttatásban részesülnek az itteni idős emberek.
Ha ezek közül megszegnek egyet is, akkor el kell költözniük a faluból és ezzel egyetemben természetesen mindenüket el is veszítik. Itt láthatod a videót!
Oszd meg,mert hihetetlenül érdekes!