Hihetetlen teljesítmény,amit itt láthatunk!


A szörfözés egy elképesztően látványos sport. Sokan ugyan nem értenek hozzá itthon, de rajonganak érte. Most nem konkrétan a sportról jönnek fotók, hanem az őt körülvevő közegről. Nem akármi az, ami itt most bemutatásra kerül!
Víz felettem,víz alattam!

Nekünk persze nehezebb, hiszen itthon nem lehet ezt a fajta sportot űzni, mert nincsenek meg a feltételei. A Balatonon illetve a tavainkon soha nem lesznek olyan hullámok, melyek alkalmassá teszik az itteni környezetet erre a tevékenységre.Persze attól még elképesztően látványos nézni a róla készült felvételeket. Hát még ezeket a különlegeseket! Mert most bizony igazi ritkaságok következnek!

Adott egy fotós, aki egyben szörfös is. A neve Clark Little. Ő Hawaiion él és munkássága miatt elképesztően népszerű. Az egyik, sőt nemsokára a legnépszerűbb közösség oldalon, az Instagramon már több, mint 1 millió (!) követője van. Nem is véletlen, hogy tv műsorok állandó résztvevője. Nagyon sokakat érdekel tehát a munkássága.


Itt nincs második esély 


Hogy mit is csinál Ő egészen pontosan? Szörnyhullámokat fotóz olyan szögekből, melyek mások számára lehetetlenek. Elképesztő, de igaz: sokszor életveszélyes helyzetekbe sodorja saját magát, hogy a minél jobb végeredmény elkészülhessen. És el is készül. Megmutatjuk most a legjobb képeket, melyek bizonyítják, hogy mennyire csodálatos a természet és mennyire tehetséges ez az amerikai fotós.


Néha életveszélyes ez a szakma (Fotók:Clark Little) 

Oszd meg,mert sok embert érdekelhet!