Nincsenek szürke hétköznapok!Magyar világutazók mesélnek!


Elgondolkodtál már azon, milyen jó lenne világgá menni? Mi tart vissza? “Elindulni mindig nehéz, de megéri belevágni” - álltja három magyar világutazó, akik egy videóinterjú keretében osztották meg velünk gondolataikat.


Idén nyáron három magyar világutazó is egyszerre látogatott haza, így volt szerencsénk személyesen is megismerkedni legújabb videónk szereplőivel, Ritával, Borival és Marcival. 

  Jelenleg Rita a legismertebb magyar világjáró.

 Miután közel egy éve feladta korábbi életét és eladta a lakását, kilenc hónapig utazott Dél-Kelet Ázsiában, a következő cél pedig Indonézia. 

 Bori 2013-ban döntötte el, hogy életvitelszerűen szeretne utazni, miután 8 évet dolgozott Social media manager pozícióban egy szoftverfejlesztő cégnél. 

 Legutolsó útja során járt Dél-Kelet Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon is, nemsokára pedig egy Európa-körútra indul. Azt még nem döntötte el, hogy utána merre tovább, de az biztos, hogy folytatni szeretné a nagy kalandot.

Marci egyelőre még csak belekóstolt az utazás rejtelmeibe, kiruccanásai során nagyrészt Európán belül maradt.

 A lányokhoz képest rövidebb, de nem kevésbé izgalmas utakat tud a háta mögött: nemrég járt Chilében, és az El Camino két különböző útvonalán is végigsétált. Kalandjait a 'Megyek' nevű facebok oldalon osztja meg barátaival, hogy mindig tudják épp merre jár.

 Ha neked is megfogalmazódott már a fejedben a gondolat, hogy többet utaznál, de eddig valamiért még nem mertél belevágni, akkor a következő videónk garantáltan meghozza majd a kedved!

 Oszd meg másokkal,hogy ne maradjanak le erről a klassz pillanatokról!